субота, 19. септембар 2015.

Kafa i crvena

Baš sam pio kafu, pušio i gledao blog kada sam primetio da je broj poseta narastao do 900 i kusur, na fejsu sam obećao hiljaditom (hiljada, iljada, crvena...) posetiocu da ću mu se nekako odužiti. Da ga častim  da ne ureknem blog bre.

Hiljaditi gost bloga večeras je sa nama. On se manje bavi pisanjem, a više slikanjem. Pošto je umetnost umetnost umesto njegovih reči (pa čak i bez mojih) videti njegovu sliku i šta on kaže o njoj.

On je Ivan Dopuđa


Uživajte.



Слика је настала ове-текуће године. Рад је, као уосталом све што радим, изведен у уљаној техници а као подлога је искоришћена један патрљак од орахове даске чија је судбина била не тако светла у смислу, ни зашта није била добра сем за потпалу, док јој на леђа нисам натоварио бреме пар наслага боја и тако јој, желим да верујем, дао потпуно други смисао, намену и скорашњи крај у пламу претворио у вечност! Поред осталог, завршила је у власништву моје драге девојке, жене, и највећег пријатеља тако да сам и са те стране сигуран да јој је будућност светла, што се тиче обостране повратне реакције јер како она утиче на њу (слика) тако се пажњом и вољењем и она временом пуни све већом позитивном енергијом.

Иван Допуђа

Нема коментара:

Постави коментар

Svi komentari podležu moderiranju. Zato ako se Vaš komentar ne pojavi odmah, nemojte paničiti. Polako se zaputite ka izlazima za slučaj opasnosti ili sačekajte do 24h. Neprimereni komentari neće biti objavljivani. Zabranjeno je svako vređanje, govor mržnje, politički motivisani komentari, omalovažavanje bilo koga po ekonomskoj, rasnoj, nacionalnoj, religijskoj, starosnoj osnovi. Sadržaj bloga je zabavnog karaktera pa Vas molimo da i svoje komentare zadržite u tim okvirima. Hvala.